Do bëhet nuse por e reja çudit me deklaratën e saj: S’do ketë ushqim në dasmë se s’më interesojnë fare të ftuarit

by author

Një nuse, e cila mbetet anonime, ka zbuluar se si ajo planifikon të bëjë një “dasmë pa ushqim”

Advertisements

sepse të ushqesh njerëzit në ceremoni sipas saj “nuk ka ndonjë rëndësi”.

Advertisements

Në postimin e saj gruaja shpjegon se ajo dhe partneri i saj

po paguajnë avash avash koston e ambientit ku do zhvillohet dasma, prej 4 mijë dollarësh dhe po përpiqen të gjejnë ushqime të lira.

Ajo shkruan:

Kështu që pyetja ime është, a është e pazakontë të… mos ushqesh njerëzit në dasmën tënde? Kam dëgjuar për ‘dasma vetëm me ëmbëlsira’ . Po dasma vetëm me al ko ol mund të ketë?”, habiti gruaja.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Gazeta Korrekte

TË NGJASHME