“Do ma lësh apo jo?”/ I riu ne Tirane ngul këmbë të lidhet me vajzën, përgjigja e saj e la pa fjalë

by author

Kishte kaq kohë që i bënte nga pas dhe priste një “Po” nga ajo dhe sot duket se iu shuan të gjithë shpresat.

Advertisements

Një djalë nga Tirana thotë se ka një h all shumë të madh, pasi vajza që ai donte i tha sot se ishte Ie sbike, duke e larguar një herë e mirë nga jeta e saj.

Advertisements

Përshëndetje JOQ. Kisha dëgjuar për këtë shokohet nga kjo, shokohet nga ajo. Po kjo që dëgjova unë sot është me të vërtetë shokuese.

Vajza që unë doja prej 1 viti, që më jepte shpresa dhe më bënte të çmendesha pas saj më tha sot se është Iesbike.

E kam pritur kaq kohë, i kam dhënë kohë për të më pranuar, ndërsa ajo më con foto me të dashurën e saj. A duhet të shkoj te ndonjë psikoIoge? Si t’ia bëj ta harroj”, shkruan djali.

Në përgjigjen e dhënë vajza ia ka bërë të ditur se mes tyre s’mund të ketë ASGJË!

TË NGJASHME