Doktori i tha të nxjerrë jashtë stresin, gruaja nxjerr nga shtëpia burrin e tre fëmijët(Video)

by author

Doktorët binjakë janë dy të rinj doktorë të cilët kanë ndërmarrë një nismë për sensibilizimin e të rinjve për kujdesin shëndetësor.

Advertisements

Jo vetëm kaq, me skena humori, batutë e këngë, të krijojnë një urë komunikimi të qartë mes mesazhit

Advertisements

që jep doktori dhe mënyrës si perceptohet nga pacienti pasi në disa raste mund të ketë dhe keqkuptime.

Kur Dr Jaremy e këshilloi një nënë të re të nxirrte jashtë stresin vallë a e kuptoi drejtë gruaja e re kur nxorri nga shtëpia tre fëmijët e saj dhe burrin?

Mos e humbisni videon do shkriheni së qeshuri.

TË NGJASHME