Doli vetëm dy herë me të në kafe, 24-vjeçari nga Berati shtanget nga kërkesa e vajzës

by author

Një i ri nga Berati ka vendosur që të ndajë me ndjekësit zhg ënjimin që ka përjetuar, nga vajza që ai mendonte se ishte “e paf a jshme” dhe mjaft e veçantë.
Duke preferuar që të mbetet anonim, ai ka treguar se si vajza me të cilën doli vetëm dy herë në kafe, e çoi për ho tel herën tjetër dhe këtu nis gjithçka…

Advertisements

Shkrimi:

Advertisements

Për të gjitha femrat që bëjnë si të ndershme dhe na e hedhin gjithmonë fajin ne meshkujve unë jam një djalë 24 vjeç dhe vendosa të shkruaj këtu historinë time për t’jua pl asur në sy të vërtetat.

Jam njohur me një vajzë, e cila më pëlqente shumë si paraqitje dhe më dukej vajzë e mirë.

Pasi e kisha takuar disa herë me shoqërinë, vendosa që të tentoja me të për të pasur një lidhje serioze.
Të paktën unë e kisha menduar të tillë, duke llogaritur edhe moshën e saj 17-vjeçare.

Mendoja se, meqë ishte vajzë e vogël duhet ta respektoja dhe ta mësoja se çfarë do të thoshte da shuri dhe lidhje.

E ftova për të dalë për kafe vetëm dhe ndoshta nuk do ta besoni, por kam pirë me të vetëm dy herë kafe dhe herën e tretë ajo më sh o koi.
Përpara se të shkoja për ta takuar ajo më tha se duhet të merrja edhe makinën me vete për të bërë një shëtitje.
u tregova naiv, e pranoj dhe ashtu bëra, mora makinën, por pa menduar se çfarë kishte ajo ndërmend.

Atë ditë ajo më tregoi se ishte vetëm 16 vjeçe dhe që vi ëri në e kishte humbur në moshën 14-vjeçare. Në fillim të klasës së 9-të ishte li dhur me një djalë, i cili e kishte mas ht ruar.
Pasi kishte fj etur me të ai e kishte lënë dhe prej asaj kohe ajo kishte pasur li dhje dhe me 3 djem të tjerë.

Edhe pse unë e kisha menduar ndryshe li dhjen me këtë vajzë, tani nuk kishte më asgjë kuptim, duhet të përshtatesha dhe të mbaja me të një lidhje s e ks i.

Ajo ashtu kishte vendosur për jetën e saj dhe unë nuk mund të mendoja më asgjë për seriozisht me atë femër.
Vazhdoj akoma që të mbaj li dhje me të, megjithëse ndjehem keq dhe më vjen keq, sepse është shumë e vogël.

Kur më tregoi moshën e vërtetë u tm e rrov a fillimisht, por më pas mendova se tek e fundit unë nuk po bëja asnjë k ri m, ajo atë gjë e kërkoi vetë dhe vetë vazhdon të më kërkojë.

Një ditë i thashë se nuk mund të vazhdonim më kështu, por ajo filloi të qa nte dhe më tha se nuk donte që unë ta lija, do bënte çdo gjë që i kërkoja unë vetëm të mos nd aheshim.

Sinqerisht ju betohem që fillimisht ajo vajzë më ka pëlqyer shumë dhe nuk e kisha menduar kurrë s ek s in me të, të paktën jo motiv kryesor

Tani të gjitha ato që kisha menduar ikën në pl eh ra dhe të them të drejtën u zh gë njeva shumë. Nuk mund ta im agjinoja që një vajzë 16 vjeçe kërkonte vetëm s e k s nga lidhjet.

E kam të pamundur që ta marr seriozisht tani, pas kësaj sjellje që ajo ka dhe pas atyre që më ka treguar.
Ndoshta nëse ajo nuk do të ishte sjellë kështu mund të isha da shuruar dhe të kisha një lidhje të vërtetë dhe serioze me të.

TË NGJASHME