Duket si një çun i ri, por s’e merrni dot kurrë me mend sa vjeç është Elvis Naçi

by author

Hoxha i Tiranës, Elvis Naçi është bërë mjaft i njohur vendet shqipfolëse.

Advertisements

Ai është kthyer tashmë në një burim shprese për shumë shqiptarë.

Advertisements

Paraqitja e tij, e tregon si një djalë energjik, megjithatë moshën e vërtetë të Elvisit nuk jua merr mendja, shkruan meganews.al

Elvis Naçi ben ne prill 47-vjeç!

Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar.

Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

Për shkak të popullaritetit të tij të madh në mesin e myslimanëve të Shqipërisë, por edhe me shqiptarët e tjerë myslimanë, ai u bë i njohur në nivel kombëtar dhe u ftua rregullisht në emisionet shqiptare.

Elvis Naçi është gjithashtu një nga kritikët më të ashpër të një islamizmi radikal në Shqipëri.

Ai akuzoi shtetin shqiptar që ka bërë shumë pak për imamët radikal.

Në xhaminë e tij, është i angazhuar një shërbim sigurie, raporton policia lokale e vizitorëve të xhamisë së ndritur.

TË NGJASHME