E bleu këtë kasolle për 100 dollarë, nuk do ta besoni si e shëndërroi ate(Foto)

by author

Richard Aiken është 65 vjeç dhe është një baba, një bashkëshort, ka 2 doktoratura, është një këngëtar në opera,

Advertisements

autor dhe është gjithashtu një ndërtues i madh.

Advertisements

Gjithmonë ai donte të jetonte në pyll, por mendonte se ishte “shumë shtrenjtë”.

Më pas, kur një banor i Misurit i tregoi këtë kasolle të vjetër,

ai e dinte menjëherë se çfarë të bënte me atë!

Kabina ka qenë tërësisht e kalbur, përkeqësuar në atë mënyrë sa edhe dukej e rrezikshme, por në vetëm pak ditë, rezultati ka qenë me të vërtetë suprizues.

TË NGJASHME