E dini pse duhet ta mbyllni gjithmonë derën para se të flini? Ja rreziku i madh që ju kanoset

by author

E Pabesueshme, E Dini Pse Duhet Ta Mbyllni Gjithmonë Derën Para Se Të Flini?

Advertisements

Adetet e fundit paa se te flini sigurisht qe jane te rendesishme, si larja e dhëmbëve, nderrimi i rrobave per te veshur pizhama, por nje veprim shume i rendesishem shpesh neglizhohet.

Advertisements

Harroni të mbyllni derën. Rreth 60% e njerëzve të marrë në studim nga Instituti Kërkimor Amerikan UL, flenë me derë hapur.

Po pse duhet mbyllur dera? Arsyeja që qëndron pas kësaj është e thjeshtë.Në rast se banesa juaj përfshihet nga zj.arri, dera mbyllur ngadalëson përhapjen e f.lakëve, redukton tymin toksik, përmirëson nivelet e oksigjenit dhe nuk lejon temperaturat për.vëluese t’ju përfshijnë.

TË NGJASHME