E frikshme! Dukuria e pazakontë, toka çahet dhe nxjerr ujë të nxehtë

by author

Një dukuri e pazakontë ka ndodhur në Germencik të Turqisë. Banorët e zonës tregojnë se është vërejtur një çarje e tokës, e cila është disa kilometra e gjatë, ndërsa thellësia ende nuk është e qartë.

Advertisements

Advertisements

Krahas çarjes së tokës, në puset e krijuara, ka filluar të dalë ujë i nxehtë. Sipas tyre kjo dukuri nuk ka ndodhur kurrë më parë dhe janë të frikësuar për ndonjë rrëshkitjeje masive, fundosjeje apo ndonjë tërmet të madh.

Autoritetet janë duke u kryer verifikime në zonë për të dalë në një përgjigje shkencore mbi shqetësimin e banorëve.

TË NGJASHME