E keni ditur gabim! Ky është orari kur duhet ta pini kafen e mëngjesit

by author

Mësojeni një herë e mirë! Për disa njerëz dita nuk nis mirë nëse nuk konsumojnë një kafe. Shumica prej nesh preferojnë ta pinë kafen menjëherë pasi dalin nga shtëpia.

Advertisements

Megjithatë, shkencëtarët thonë se nuk duhet asnjëherë të konsumoni kafe para orës 09:00.

Advertisements

Sipas tyre, orari më i mirë për të konsumuar kafen është nga ora 09:00 deri në 11:30.

Kjo është e vetmja mënyrë për t’i dhënë metabolizmit energjinë dhe zgjimin që kërkoni.

Nëse e konsumoni atë para orës 09:00, konsumimi i kafes do të ndikojë për keq dhe ka shumë gjasa që të krijoni varësi.

TË NGJASHME