E padëgjuar/ Martesa më e shkurtër në histori, çifti divorcohet brenda 3 minutash, ja arsyeja

by author

Mund të duket e pa zak ontë, por është e vërtetë. Një çift në Ku vajt u divorcua vetëm tre minuta pasi u martuan.

Advertisements

Nusja u tërhoq gjatë ceremonisë në daljen nga gj yka ta, vetëm disa minuta pasi lidhën kurorë.

Advertisements

Arsyeja e divorcit ishte sepse burri i saj i ri e quajti atë “bu dallaqe” para të ftuarve dhe gruaja u ze mër ua aq shumë sa ajo i kërkoi gjy kat ësit ta prishë menjëherë martesën dhe t’i shkurorëzojë ata.

Sipas mediave vendase, raportohet se gjy kat ësi pranoi kërkesat e nuses dhe i dha një divorc në të njëjtën gjy kat ë.

Martesa treminutëshe e çiftit, është cilësuar edhe si më e shkurtra në histori.

Ndërkohë shumë për doru es në rrj etet sociale uruan ish-nusen për trimërinë e saj dhe u shprehën se do të kishin bërë të njëjtën gjë nëse burri i tyre me të cilin sapo ishin kurorëzuar do t’i quante “bud allaqe”.

TË NGJASHME