E rrallë/ Kapet në Durrës peshkaqeni dem(Video)

by author

Në rrjetën e një anije peshkimi në Durrës ka rënë një

Advertisements

specie e rrallë ujore, e njohur si peshkaqeni dem.

Advertisements

Sipas peshketarëve, gjallesa ujore është

kapur në gjirin e Durrësit, teksa kishin dalë për gjueti në

det të favorizuar dhe nga koha e qendrueshme e ditëve të fundit.

Peshkaqeni i kapur ishte rreth 3 metra i gjatë dhe peshonte afro 300 kg.

Ky lloj peshkaqeni njihet si një gjallesë e rrallë për ujërat tona,

pasi kryesisht gjendet në thellësi

TË NGJASHME