“Eja të premten, se nesër më vjen ai tjetri”, nusja shqiptare kapet mat me dashn*rët

by author

Një grua nga Lapraka, emri i saj ruhet p rivat, duket se nuk i ka koordinuar mirë ditët me të dashurit e saj duke krijuar “përpI asje”.

Advertisements

Gruaja rreth të 50-atë, duket se ka pasur më shumë se një të dashur, të cilët jetojnë në rrethe dhe vijnë dhe e takojnë në Tiranë.

Advertisements

Por teksa e kishte lënë të takohej me njërin prej tyre, është futur në lojë i dyti që ui ka

prishur planet. E gjendur përballë kësaj situate,

ajo është detyruar që të dashurit të parë t’i kërkojë që të ndryshojnë ditët e takimit, pasi “dashuria e saj”, do të vinte pap ritur

“Eja të premten, se nesër më vjen ai tjetri”, Nusja shqiptare kapet ma t me dashnorët

TË NGJASHME