Erzen Breçani del në Gjykatë, zbardhet dëshmia e tij

by author

Ish-zyrtari i policisë. Erzen Brecani ka dalë sot në sallën e gjyqit për t’u njohur me masën e sigurisë. Siç del edhe nga përgjimet, ai ka deklaruar se është në burg për djalin, të cilit i ka kërkuar të mos merret me trafikun e drogës.

Advertisements

“Jam në burg jam prej djalit. E kam këshilluar te mos merret me gjera te paligjshme.

Advertisements

Nuk kam prova me çfarë merret im bir dhe nuk di konkretisht çfarë ka bërë. Vetë i kam shërbyer këtij vendi duke vënë edhe jetën në rrezik. Kam zhvilluar aksione dhe kam arrestuar njerëz te botes se krimit”, mësohet të ketë deklaruar.

lajmi ne perditesim.. .

TË NGJASHME