Fallxhorja nga Pogradeci jep “recetën” për të ngelur shtatzënë: Burri të këndojë kur te…(Video)

by author

Shumë vajza e gra kur janë të dësh përuara kërkojnë të dinë fatin, kjo është edhe arsyeja që shpesh i drejtohen fallxhoreve.

Advertisements

Emisioni BOOM infiltroi dy vajza me kamera të fshehtë, të cilat u drejtuan te një fallxhore në Pogradec.

Advertisements

Vajza e parë thotë se i dashuri i saj ka dy muaj që nuk kryen marr ëdhënie s.k suale me të, ndërsa vajza tjetër ka pesë vite që ishte martuar dhe nuk mbetet shtatzënë.

Për të parë bisedën, shihni videon prej minutës 16:00.

TË NGJASHME