“Fundoset” Dollari, Euro në luhatje

by author

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94.1 lekë dhe do të shitet me 95.1 lekë.

Advertisements

Monedha evropiane do të blihet me 103 lekë dhe do të shitet me 103.9 lekë.

Advertisements

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.4 lekë dhe do blihet me 109.4 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119 lekë dhe do shitet me 120 lekë.

TË NGJASHME