‘Gjino kape fikun’/ Feston sot ditëlindjen, si duket sot aktori i “14-vjeç dhëndër”

by author

Padyshim një nga personazhet krysorë që na vjen në mendje sapo bëhet fjalë për filma të vjetër shqiptarë është “Gjino”, i njohur si 14 vjeç dhëndër.

Advertisements

E sigurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.

Advertisements

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra dhe sot feston ditëlindjen. Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm. Aktualisht ai jeton në Vlorë, por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit.

Aktori nuk është me aktiv në jetën seknike, por as në në rrjete sociale.

TË NGJASHME