Grekja martohet me emigrantin shqiptar, por merr vesh që ai i kishte bërë të paimagjinueshmen

by author

Një 34-vjeçare greke ka zbuluar rastësisht në Bashki se është martuar me një emigrant shqiptar pa dijeninë e saj.

Advertisements

Mediet greke raportojnë se shqiptari kishte dorëzuar në gjendjet civile në Athinë një certifikatë martese false nga Shqipëria,

Advertisements

për tu regjistruar në sistem si bashkëshort i shtetases greke për të përfituar në këtë mënyrë leje qëndrimi në Greqi.

Me certifikatën false dhe me autorizimin fals të 34-vjeçares greke, shqiptari ka aplikuare pranë organeve kompetente për të përfituar lejen e qëndrimit në shtetin helen.

Mësohet se ndaj 46-vjeçarit është ngritur padi për falsifikim dhe vjedhje certifikatës false, e cila do t’i kalojë Prokurorisë së Selanikut për hetime të mëtejshme./abcnews.al/

TË NGJASHME