Habit Maliqi: Babai më ka lënë amanet që të kem shumë femra, nuk rrija dot me një grua dhe…

by author

Maliqi dhe Enriketa janë bërë pjesë e rubrikës

Advertisements

“Shihemi në Gj.yq” ku kanë treguar se kanë prob.l.eme në mar.tesën e tyre.

Advertisements

Keti tregon se ai e trad.hton dhe i sheh shpesh mesazhe

nga fe.mrat e tjera tek telefoni i bashkëshortit.

Kjo gjë e lë.n.don tepër, kurse Maliqi

shprehet se e ka amanet nga babai që të ketë sa më shumë fem.ra.

TË NGJASHME