I gjejnë patëllxhanin 30 cm në b***! Doktorët vejnë duart në kokë nga arsyetimi i burrit

by author

I gjejnë patëllxhanin 30 cm në zorrë të trashë, mjekët hapin sytë nga arsyetimi i burrit

Advertisements

Doktorët kinezë janë përballur me një ngjarje të pabes ueshme, e cila është duke he dhur poshtë të gjitha tezat e deritanishme.

Advertisements

Dy ditë më parë, një burrë shkon në spital me dh imbje të forta barku dhe të vjella. Ndërkohë që nuk arritën të mësojnë asgjë nga gjendja e tij duke e pyetur, mjekët çuditën nga ajo që i gjejnë në zorrën e trashë pasi i bënë një eko abd ominale

Burrit iu gjet një patëllxhan plot 30 centimetër në zorrën e trashë, të cilën ai pranoi më pas se e kishte futur vetë për të sh pëtuar nga k apsllëku.

Sipas tij, këtë teknikë për të sh pëtuar nga ka psllëku e kishte mësuar nga të parët.

Burri iu nën shtrua opera cionit, ndërsa mjekët vazhdojnë të mos u besojnë syve nga ajo që panë.

TË NGJASHME