I Martuar dhe Me Tre Fëmijë, 58-Vjeçari Nga Burreli I habit Të Gjithë: Dua Një Femër Tjetër Për Në Shtrat, Gruaja Që Kam Nuk E Ka Fare Problem fare

by author

Siç e dini telefonatat tek Aldo Morning Show janë nga më të çuditshmet.

Advertisements

Rasti që ka bërë përshtypje ka qenë ai i një 58-vjeçar nga Burreli.

Advertisements

Kadriu tha se është i martuar, me tre fëmijë, por kërkon një grua të dytë për ‘qejf’.

“Jam Kadriu nga fshati Dukagjin i Burrelit.

Kisha nevojë për një njohje, kam një grua, por dua t’i bëj dy.

I dua për qef, kam tre kalamaj dhe dua edhe një grua tjetër për qef. B

ashkëshortja ime është dakort.

Unë jam 58 vjeç.

Unë vuaj vetëm për femra.

Edhe Berluskoni është mbi -83 vjeç dhe ka disa femra”, tha Kadriu.

TË NGJASHME