I moshuari lë takim me vajzen për të kryer marrëdhenie, aty i shfaqet 18 vjeçari shqiptar me një hanxhar në dorë, ndodh hataja e madhe

by author

Një takim i lënë nëpërmjet një reklame të klasifikuar përfundon si mos më keq për një burrë 55 vjeçar francez.

Advertisements

Burri në moshë dëshironte të kalonte ca momente të mira të shtunën që lamë pas duke paguar. Ai kontakton numrin e reklamës së klasifikuar dhe vendos për një takim me zonjën e re në shtëpinë e tij.

Advertisements

Duke dashur të jetë zemërgjerë, ai paguan 200 € paradhënie. Por, nuk kishte kohë të merrte masa kur një burrë me th i.kë kas api u shfaq në rezidencën e tij në Lattois, e cila nuk ishte mbyllur.

I riu pretendon se e ka motër vajzën që ka telefonuar dhe dëshiron të marrë ha k. Ajo strehohet në makinën e parkuar përpara, ndërsa su l.m uesi go det tavolinën dhe divanin e dhomës së ndenjes dhe kër cënon se do ta s ul mojë.

V ik tima, për të qetësuar individin, i ofron para duke i kërkuar që të shkonin pranë bankomatit. Treshja shkon në Pérols me makinën e çiftit.

V ikt ima tërheq 500 € për çiftin dhe dyshja e lë pranë shtëpisë së tij dhe ikën. Por 55 vjeçari francez, mban mend numrin e targës dhe modelin e makinës. Kr i m inelët arr e stohen nga policia në Prés-d’Arènes. Një xhaketë e vje dhur nga Lattois dhe paratë gjenden në automjet.

Në parab u rgim përfundon një 18 vjeçar me origjinë shqiptare, i shkuar në Francë i pa shoqëruar kur ishte i mi t ur. Ai thotë se me vajzën 28 vjeçare janë takuar vetëm 15 ditë dhe se ai nuk di asgjë për aktivitetet e gruas së re. Ai tha se kishte shkuar me th ikë sepse ishte “i ze mëruar”, shkruajnë mediat lokale.

Vajza u besoi oficerëve të policisë duke thënë se i riu ishte krejtësisht i vetëdijshëm dhe se ai po përfitonte nga kjo veprimtari.

Çifti u soll para zyrës së prokurorit Montpellier të hënën për një paraqitje të menjëhershme për t’iu përgjigjur zh vatjes së rëndë dhe mbajtjes së një ar me të ndaluar.

TË NGJASHME