I riu nga Korça shkon për peshkim, shtanget kur sheh peshkun që kap

by author

Një dit ëe paz akontë ka qenë kjo për një të ri nga fshati Dvoran i Korçës.

Advertisements

Ai ka dërguar një mesazh në JOQ.al ku shkruan se në rezervatin e këtij fshati peshqve ju ka rënë një lloj së mundje që ai nuk e di se çfarë është, por i ka transformuar për sa i përket pamjes së tyre të jashtme.

Advertisements

Siç e shihni në foto, peshku ka formë dhe pl agë të pazakonta, ndërsa I riu shtron pyetjen se nëse duhet apo jo të peshkojë më këtu.

Mesazhi i plotë:

Përshëndetje! Sot duke peshkuar kam kapur këtë peshk siç e shikoni dhe dua të di se çfarë lloj së mundje është.

A duhet të peshkoj më në atë vend që isha sot.

Ju lutem publikojeni dhe të mësoj se çfarë së mundje është kjo. Në fshatin Dvoran të korçës sot. Në rezervatin e shesheve kam peshkuar.’’

TË NGJASHME