Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, shokohen nga ajo që gjejnë të groposur

by author

Banorët e një qyteti në Afrikën e Jugut

Advertisements

janë ha bitur tej mase nga ajo që gjetën kur po punonin tokën.

Advertisements

Gjatë punës me lopatë njëri prej tyre

goditi diçka të butë dhe kjo gjë i sho koi.

Ndiqni videon më poshtë,

është gjithçka e vërtetë.

Shiko Videon:

TË NGJASHME