Ka edhe kështu! 31-vjeçari ka këto shije për femrat: Më pelqejnë 60-vjeçaret, e dashura ime ka qenë 91

by author

Një 31 vjeçar ka një kërkesë thelbësore, do të dalë në takime me gra mbi 60 vjeç.

Advertisements

Ai quhet Kyle nga Pittsburgh i cili ka thënë se kur ka qenë 18 vjeç

Advertisements

ka takuar një grua 50 vjeç dhe ra në dashuri me të.

Kyle thotë se sa më e vj etër femra aq më e mirë. Ai ka bërë me dije se e dashura më e vj etër që ka pasur ndonjëherë ka qenë një 91-vjeçare.

Kyle shton se e ka kuptuar që i pëlqejnë femrat e moshuara që kur ishte në fillore.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

TË NGJASHME