Kam letrat italiane: Kërkojë një burrë për pushime në Shqipëri, ose edhe bashkëjetesë nëse pranoni

by author

Jam me letra italiane: Kërkojë një burrë për pushime në Shqipëri, ose edhe bashkëje tesë nëse pranoni…

Advertisements

Ka shumë vite që jetoj në Itali dhe kam qenë e martuar me një italian per disa vite, deri sa i rregullova letrat dhe qëndrimin e përhershëm në Itali.

Advertisements

E kam punën time dhe kushtet shume të mira për jetesë pasi kam trashëguar pasuri nga ish burri im italian.

Me ish burrin kam një goce e cila jeton me babain e saj dhe nuk kam kurrefar detyrimi me ish burrin pervec se takohem me vajzën time kohe pas kohe sepse ajo është edhe e imja normal.

Kësaj vere dua t`i kaloj pushimet ne shqipëri, por dua që pushimi mos të më kaloj ashtu kot si herën e kaluar dhe kam

vendosur që t`i kaloj me ndonjë burre që eshte i ndarë nga gruaja sikur se unë që jam ndarë nga ish burri, por me dëshirë do takoja dikend që eshtë beqar, mosha nuk ka rënd¨si fare për mua

me rëndësi të ja kalojmë mirë gjatë ditës, por normal edhe më mirë gjatë nates,,,

TË NGJASHME