“Kjo grua ne Elbasan deI çdo natë në orën 4:30 të mëngjesit dhe bën dicka që do ju lërë pa mend

by author

Ndodh që të vi dhen edhe lule, po po në Shqipëri çfarë nuk ndodh madje mund të vi dhen edhe kapëset e rrobave nga komshinjtë.

Advertisements

Megjithatë në raste të tilla nuk është d ëmi ai që të ngelet në mendje më shumë se sa gjesti i personit,

Advertisements

sepse të gjithëve po t’na kërkojë dikush diçka të vogël më parë ia dhurojmë vetë se sa të na e vj edhin.Shkruan një qytetar nga Elbasani,

pranë zonës së qendrës spitaIore të qytetit, ku një zonjë e Iodhura nuk u ka lënë lule pa u marrë prej disa netësh në një orar fiks, në orën 4:30 të mëngjesit.

“Përshëndetje! U bë nata e katërt sonte që kjo pIaka del kastile nga shtëpia dhe na i v jedh lulet fiks në orën 4:30.

Është edhe grua e vjetër në moshë dhe më vjen keq ta de noncoj në poIici”, përfundoi qytetari.

Ndoshta zonja në fjalë v uan nga ndonjë së mundje apo ku i dihet, gjithsesi nuk është një veprim i hijshëm.

Me gjasë po të kishte pensionin mbi 250 mijë lekë të vjetra, do i blinte vetë lulet pa qenë nevoja me i marr qyl në të tillë formë.

TË NGJASHME