LAJM FANTASTIK/ Krijohen lehtësira për shqiptarët që duan të udhëtojnë drejt SHBA-ve dhe anasjelltas

by author

Ministria e Punëve të Jashtme të Shqipërisë, ka dhënë lajmin e mirë për të gjithë qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë drejt SHBA-ve.

Advertisements

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme priti në Tiranë përfaqësues të Lartë të Departamentit të Shtetit, me të cilët është dakord për bashkëpunime të rëndësishme, me interes për shqiptarët.

Advertisements

Mësohet se Shqipëria është bërë pjesë e grupit të “Klubit 6 mujor”, çka domethënë, se tani shtetasit shqiptarë mund të udhëtojnë drejt SHBA-së edhe nëse pasaporta e tyre skadon në 6 muajt e fundit para udhëtimit.

Njëkohësisht, edhe anasjelltas, shtetasit shqiptarë mund të kthehen nga SHBA drejt Shqipërisë edhe nëse pasaporta e tyre ka skaduar.

TË NGJASHME