Lajm i mirë! Kryeministri Rama zbulon se çfarë do të ndodh më 17, 18 dhe 19 qershor

by author

Në datat 17-18-19 qershor në vendin tonë të organizohet takimi i botës automotive. Lajmi është bërë me dije nga kreu i qeverisë Edi Rama.

Advertisements

Ai shkruan në një status në rrjetet sociale se ky takim do të sjellë risi dhe teknologji moderne të ditëve të sotme deri te nostalgjia e viteve më të largëta.

Advertisements

“17-18-19 Qershor në Shqipëri organizohet takimi i shumëpritur i botës automotive. Nga risitë e teknologjia moderne e ditëve të sotme, deri tek nostalgjia ndër viteve të largëta”, shkruan Rama.

Video Player

Këshilli i Ministrave ka miratuar ditën e sotme në mbledhjen e qeverisë marrëveshjen e arritur mes Shqipërisë dhe Mbretërisë së Arabisë Saudite për njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit.

Në njoftimin e publikuar nga Kryeministria bëhet me dije se ky vendim hyn në fuqi menjëherë pas botimit në faqen zyrtare.

VENDIMI:

MIRATIMIN E MARRËVESHJES, NDËRMJET KËSHILLIT TË MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE QEVERISË SË MBRETËRISË SË ARABISË SAUDITE, PËR NJOHJEN E NDËRSJELLË TË LEJEVE TË DREJTIMIT

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të nenit 19, të ligjit nr.43/2016, “Për marrëveshjet ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë”, me propozimin e ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë, Këshilli i Ministrave.

TË NGJASHME