Lë bashkëshorten e tij për një grua më të njome, e pabesueshme çfarë ndodh 3 vite më vonë

by author

Martesa shpesh merr fund për arsye nga më të ndryshmet dhe shumë shpesh marrëdh ëniet ndërmjet ish-bashkëshortëve bëhen të hi dhura. Historia që tregon ky burrë, me sinqeritet të madh, meriton shumë reflektime. Publikimi i tij fillon kështu: “Unë dua ta rrëfej këtë me miqtë e mi dhe me të gjithë njerëzit që më njohin …”

Advertisements

Gruaja ime dhe unë u ndamë tre vjet më parë dhe për pjesën tjetër të kohës tonë marrëdhëniet tona u ndërprenë. E vërteta është se e lashë për një grua më të re, Rosa, 23-vjeçare.

Advertisements

Numrin e ish-gruas time nuk e kisha fshirë nga numrat e emergjencës dhe kështu, pas një aks identi në të cilin e kam gjetur veten në një pozitë shumë të vështirë, në gjendje k ome, kur u zgjova gjeta pranë ish-gruan dhe partneren e re.

Ajo ishte ulur pranë meje, duke mbajtur dorën time.

Ajo buzëqeshi dhe më tha: “Mirëmëngjes, meqë jam këtu, ndoshta duhet të marrim diçka për të ngrënë …!”

Në një çast unë dëshiroja të kthehesha 3 vite pas dhe kurrë të mos hi dhja hapin në mënyrë aq sipërfaqësore. Unë iu përgjigja buzëqeshjes së saj me: “Më fal Meg.”

Gjithkush bën zgjedhjet e veta, duke marrë përgjegjësitë e tyre, por ndoshta disa duhet të peshohen më mirë dhe më gjatë.

Ju rre zikoni të pen doheni dhe shumë vonë.

Ndajeni këtë histori, mund të ndihmojë dikë të reflektojë më mirë!

TË NGJASHME