Me sa blihen e shiten monedhat e huaja ditën e sotme? Njihuni me këmbimin valutor!

by author

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 92.7 lekë dhe do shitet me 94 lekë. Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 103.1 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë.

Advertisements

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 109.2 lekë dhe do shitet me 110.9 lekë. Ndërsa paundi britanik do blihet me 118.4 lekë dhe do shitet me 119.6 lekë.

Advertisements

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

TË NGJASHME