Mendonte se ishte një monedhë e çuditshme, djali e tërhoqi dhe zbuloi diçka shume të frikshme

by author

Shpesh kurioziteti na çon të shqyrtojmë edhe gjërat më të parëndësishme që mund të shohim në rrugë, kështu bëri edhe Mike Corriero, një amerikan i ri i cili pa një gjë të çu’ditshme në mur, e tërhoqi dhe ajo që zb’uloi ishte paska e fr’ikshme.

Advertisements

Ai vuri re një objekt të çuditshëm në murin e kopshtit të tij që në pamje të parë dukej si një monedhë.

Advertisements

Vijat e saj në formën sferike i dha atij idenë e një monedhe të panjohur dhe kështu ai vendosi që ta hulumtonte më tej për të zbuluar se çfarë ishte në të vërtetë. Kur Mike e tërhoqi objektin kuptoi se ajo ishte një merimangë.

Pasi e mori veten nga trembja kur pa pamjen e frikshme të merimangës, djaloshi vendosi ta fotografonte dhe të shpërndante imazhin e saj në internet dhe ato u bënë virale në një kohë të shkurtër.

Ai nuk e specifikonte se çfarë lloj merimange ishte, por dihet se këto insekte shpesh krijojnë v rima për të kapur prenë e tyre me çrregullime prej mëndafshi.

Zakonisht, mizat janë vi kt imat e tyre kryesore, sepse kur qëndrojnë në kurthet e tyre, ajo fillon të dridhet, gjë që al’armon merimangën e uritur. Ne jemi të sigurtë se Mike do të jetë më i kujdesshëm herën tjetër kur të dëshirojë të heqë diçka nga muri.

TË NGJASHME