Momente rrënqethëse! Emigrantes i mohojnë letrat në Greqi. Me foshnjat në krahë vendos të vetëflijohet publikisht

by author

Momente rrënqethëse. Nëna e re emigrante zemërohet me zyrat e lejeve të qëndrimit në Janinë. Mjaft më, tha, sul moi veten me foshnjat që kishte pranë. Për më shumë lexoni raportin e mëposhtëm nga korrespondenti i noa.al në Janinë

Advertisements

JANINË, GREQI, 9 maj 2022 – Një grua e re, emigrante, shkoi sot në zyrat lokale të shtetit në Perama, Janinë, për të marrë leje qëndrimi, duke mbajtur në krahë dy foshnjat e saj.

Advertisements

Por kur arriti atje, doli duarbosh sepse zyrtarët e përcollën pa mbaruar punë. E pezmatuar dhe e zemëruar me këtë përfundim, ajo nuk gjeti më motive që të vazhdojë jetën.

Momentet ishin suspansë e fortë, tregon një dës hmitar. Gruaja e re doli në mes të rrugës, para zyrave të bashkisë dhe me një thi kë që mbante në duar po tentonte të lën dohej.

Për ta bërë këtë, uli poshtë dy fëmijët dhe i la në oborrin e godinës lokale. Kl ithmat e trishta të gruas vunë në lëvizje dëshmitarët të cilët njoftuan policinë.

Në pak çaste aty mbërriti një ekip policor. Ata iu afruan gruas dhe arritëm t’i marrin thi kën para se ar ma e ftohtë t’i shkaktonte asaj lën dime të rënda.

Më pas i morën dy foshnjat dhe i çuan në një çerdhe aty pranë për t’u kujdesur për to.

Me lën dime dhe në gjendje sho ku, emigrantja është dërguar në Komisariat por më tej u pa e udhës që të dërgohet në spital.

Në foto po shikoni momentin kur policia merr dy fëmijët për t’i dërguar në çerdhen publike aty pranë. /noa.al

TË NGJASHME