Ndejtën 2 herë bashkë/ Gruaja i thotë burrit se është shtatzënë me të por burri e lë pa fjalë: Unë dhe po të dua nuk të(Video)

by author

Pjesë e rubrikës “Shihemi në Gj yq” është bërë Floriani dhe Driola të cilët kanë pasur një

Advertisements

lidhje dashurie dikur. Të dy kanë pasur një lidhje 2-vjeçare së bashku, por më pas u nda në.

Advertisements

Pasi u nda në Driola e fton sërish në shtëpinë e saj Florianin, ku qëndruan dy ditë dhe fjetën bashkë.

Pas një muaji, Driola i thotë Florianit në telefon se ajo ka ngelur sht atzënë dhe ky u gëzua.

Por pas 6 muajsh, Driola i thotë se ka bërë shaka dhe babai i fëmijës është dikush tjetër dhe jo ai.

Kur lindi djali i Driolës e ka regjistruar me atësinë e Florianit. Tani ai dy shon se është fëmija e tij dhe kërkon ndihmën e Eni Çobanit për të zbardhur të vërtetën.

TË NGJASHME