Nëse të del apo shikon në jetën tënde diçka të tillë, largohu urgjent para se të jetë vonë(Foto)

by author

Ndonjëherë forca e mahnitshme e natyrës mund të jetë shumë shkatërruese dhe nuk fal askënd që del në rrugën e saj.

Advertisements

Kur ju filloni ta ndjeni natyrën rreth jush, ajo bëhet gati për një surprizë.

Advertisements

Kohët e fundit, duke kaluar pyjet e dendura të Hungarisë, në qytetin e qetë të Pilish u shfaq një mjegull e dendur akulli.

Në fillim çdo gjë dukej normale, megjithatë, situata doli të jetë më tepër e rre.zikshme se ajo që kishte parashikuar shërbimi Meteorologjik hungarez.

Kur kjo mjegull, e njohur zakonisht si “vd.e.kja e bardhë” kaloi nëpër pyjet malore të Hungarisë, temperaturat mesatare filluan të bienin ndjeshëm.

Mjegulla zbriti duke vrarë çdo gjë që dilte në rrugën e saj. Vik.t.imat e saj të para ishin pemët dhe kaf.shët e eg.ra që filluan të ngrijnë, shkruan meganews.al.

Në një çast ky vend u bë një zonë e zhdukur, një kurth i vde.kjes, shumë e rrezikshme për çdo qenie të gjallë. Edhe për udhëtarët e rastësishëm, ajo ishte shumë e rre.zikshme.

Këto imazhe tregojnë se natyra nganjëherë mund të jetë mjaft e paparashikueshme dhe e pabesë.

TË NGJASHME