Nga Fatos Nano dhe Rexhina, deri te Pirro Cako dhe Inva Mula/ Këto ishin divorcet Vip që shkundën shqiptarët

by author

Fatos Nano u div orcua nga Rexhina në vitin 2001, pas një martese që zgjati 27 vite, fryt i të cilës qenë dy fëmijë.

Advertisements

Lajmi i divorcit bëri po aq bujë sa ai i martesës së dytë, pasi për herë të parë një njeri i njohur bëri publikisht një martesë të dytë. Fatos Nano u martua me Xhoanën, 21 vite më e re se ai. Ata u martuan në nëntor të 2002-shit. Çifti nuk ka fëmijë, përveç 26-vjeçarit Klajd Nano, fëmijë i Xhoanës nga martesa e parë.

Advertisements

Të martuar që prej vitit 1987, Inva Mula dhe Pirro Çako i dhanë fund mar rëdhënies së tyre pas 23 vitesh bashkë. Sipas dosjeve të div orcit, ata u ndanë në vitin 2007, por divo rci për fundimar u realizua në vitin 2010.

Prindër të një djali të lindur në Paris, Anthony, Pirro dhe Inva kanë deklaruar shpesh nëpër intervista se “nuk janë shokë, por ruajnë një raport të mirë me njëri-tjetrin”. Sot, Mula është e martuar me Hetem Ramadanin, me të cilin ka edhe një vajzë, Ninën, ndërsa Pirro është i dashuruar me një punonjëse të Gjyk atës së Tiranës, 20 vite më të re.

Duke qenë se historia e dashurisë e Arbana Osmanit dhe financierit Ardit Kero qëndroi për vite me radhë jashtë vëmendjen mediatike, edhe divo rci i tyre kaloi në heshtje. Megjithatë sigurisht që bëri bujë në media, për shkak të jetëgjatësisë së martesës së tyre. Arbana dhe Kero, prindër të vogëlushin Jon, u ndanë pas 16 vitesh.

TË NGJASHME