Një nga burrat më të bukur në botë heq mjekrën, nuk do e besoni dot se duket

by author

Jason Momoa ka vendosur të heq dorë nga mjekra e tij ikonike që e ka që nga viti 2012.

Advertisements

Momoa postoi një video prej 4 minuta duke e hequr mjekrën në një shkretëtirë ndërsa po përgatiste përdorimin e kanaçeve të aluminit për ujë.

Advertisements

Në video, Momoa foli pse vendosi të rruajë mjekrën në kamera.

“Më e rëndësishmja, unë thjesht dua ta bëj këtë për të sjellë ndërgjegjësim,” tha ai.

Momoa tregoi procesin e tij të rruajtjes,

nga fytyra gjysmë e rruar deri te plotësisht dhe në fund ai dukej tërësisht një tjetër njeri, madje mund të themi pa frikë disa vite më i ri.

TË NGJASHME