Nuk do ta besoni….“E urrej fëmijën tim, lutem që të vdes në gjumë”, ja arsyeja e pabesueshme

by author

Një nënë, identiteti i së cilës është anonim, ka pranuar se e urr en fëmijën e saj të tretë dhe dëshiron që ai të vde së në gjumë. Ajo shpjegon se i do të dy vajzat e saj, të moshës gjashtë dhe tetë vjeç dhe ende nuk është në gjendje të ndiejë dashuri për djalin e saj i cili është më i vogli.

Advertisements

Nëna e dëshpëruar ka kërkuar këshilla nga prindër të tjerë, raporton Mirror online.

Advertisements

Ajo pretendonte se kishte mbetur shtatzënë akside ntalisht dhe ishte katër muajshe kur e kuptoi këtë shtatzëni të saj, gjë që e vinte abo rtin në pikëpyetje.

Ajo shpresonte se ndërlikimet e shtatzënisë mund të bënin që ajo të pësonte një abort emergjent më vonë. Sidoqoftë, shtatzënia e saj vazhdoi pa probleme dhe ajo lindi një djalë të shëndetshëm.

Nëna shpjegoi se kur fëmija kishte lindur ajo ishte shtirur se u ndje e lumtur, dukeqenë se kishte f rikë nga ajo çfarë mendonin fëmijët e tjerë të saj.

“Unë e urreva fëmijën tim për 18 muaj të parë të jetës së tij”, tha ajo.

“Unë dhe bashkëshorti im luteshim që ai të vd iste në gjumë sepse jeta jonë ishte më e mirë pa ekzistencën e tij”.

Ka mundësi që nëna anonime mund të ketë vu ajtur nga depr esioni pas lindjes, që prek më shumë se një në 10 gra brenda një viti të lindjes, thonë ekspertët.

TË NGJASHME