“Nuk e dija që merrej me drogë, mendoja se kishte kompani bananesh” Xhoana flet për bashkëjetesën me Ergys Dashin

by author

E ftuar në “Glamour” me moderatoren Ester Bylyku, Xhoana Kurti u shpreh se nuk e dinte që Ergys Dashi merrej me drogë, por mendonte se merrej me kompani bananesh.

Advertisements

Xhoana: Ka qenë diçka që dihet sepse unë postoja foto me të, por mendoj se është e tepruar lajmi që unë isha pjesë e grupit kriminale, kur unë isha vetëm e dashura. Nuk kisha lidhje me gjërat që nuk e dija që ekzistonin.

Advertisements

Ka qenë një tragjedi e fortë për mua. Kishte ditë që po e ndjenja si gjë dhe mendova se nuk e di çfarë do të ndodhë. Atë ditë nuk isha mirë, isha në ankth. E dija se kishte probleme, por nuk e dija se ishte aq madhore. Unë e dija se punonte kompani bananesh.

TË NGJASHME