Përmbarimi shkon të sekuestrojë shtëpinë në Durrës, ajo që gjejnë brenda i alarmoi

by author

Nje ngjarje be fas uese ka ndodhur ne Durres, ne Shkembin e Kavajes,

Advertisements

kur Permbarimi ka shkuar te seku estroje nje shtepi te pabanuar,

Advertisements

për llogari të një banke ku rezultonte me kredi.

Sipas burimeve, ne momentin qe përmbaruesit kane hyrë brenda bashkë

me po licinë kanë gjetur dy a.r m.ët e përshtatura për s n.ip.er me si..lenci.ator, një p.ist.0letë dhe një sasi ka.n a.bi.si.

Mesohet se është lamëruar menjehere Policia e Durrësit e cila ka shkuar në

vendngjarje dhe ka bërë sekuestrimin e ar.m ë.ve të zja.rr.it. Nga verifikimet paraprake rezulton se pronari është emigrant në SHBA.

TË NGJASHME