Përplasi për vdekje 21-vjeçaren greke, dënohet me 16 vjet burg shqiptari, e habitshme çfarë tha nëna e viktimës

by author

Gjykata e Apelit Penal në Greqi ka dhënë dënimin me 16 vjet e gjashtë muaj burg për shqiptarin që përplasi me makinë 21-vjeçaren greke një vit më parë.

Advertisements

Gjykata shpalli njëzëri fajtor 27-vjeçarin me origjinë shqiptare për drejtim të rrezikshëm të mjetit me pasojë vdekjen, largimi nga vendi i aksidentit dhe drejtimi i mjetit pa patentë, dhe nuk i ka konstatuar faktorë lehtësues. Më herët gjykata hodhi poshtë kërkesën e mbrojtjes për ndryshimin e akuzës në vrasje.

Advertisements

Ankimi i të pandehurit është vendosur që të mos ketë efekt pezullues në ekzekutimin e dënimit dhe kështu ai kthehet në burg.

“Bëfsh qejf”, ishin fjalët e nëns së viktimës pasi dëgjoi vendimin e gjykatës.

TË NGJASHME