Sa herë ju ka rrahur burri? Ja si përgjigjen gratë shqiptare(Video)

by author

Sa herë ju ka rra hur burri? Ja si përgjigjen gratë shqiptare

Advertisements

Në ditën ndërkombëtare kundër dh u nës ndaj grave, gazetarja e emisionit investigativ “Boom” në Ora News ka pyetur gratë shqiptare se sa herë i ka rra hur burri. Të intervistuarat, kryesisht në mesomoshë e marrin me “sportivitet” këtë pyetje dhe reagojnë duke qeshur.

Advertisements

Disa nga përgjigjet e tyre janë me të vërtetë interesante dhe do t’ju bëjnë edhe juve të qeshni.

TË NGJASHME