Sa herë ju ka rrahur burri? Gratë shqiptare na shtangën me përgjigjet(Video)

by author

Sa herë ju ka rra hur burri? Ja si përgjigjen gratë shqiptare

Advertisements

Në ditën ndërkombëtare kundër dh u nës ndaj grave, gazetarja e emisionit investigativ

Advertisements

“Boom” në Ora News ka pyetur gratë shqiptare se sa herë i ka rra hur burri.

Të intervistuarat, kryesisht në mesomoshë e marrin me

“sportivitet” këtë pyetje dhe reagojnë duke qeshur.

Disa nga përgjigjet e tyre janë me të vërtetë

interesante dhe do t’ju bëjnë edhe juve të qeshni

TË NGJASHME