Shokon mjekja estetiste: Meshkujt shqiptarë po kërkojnë gjithnjë e më shumë rritjen e organit gj*nital

by author

Në emisionin “Shqipëria Live” në Top Channel u fol sot për ndryshimet estetike që kërkojnë më së shumti meshkujt shqiptarë.

Advertisements

Pasi u fol për disa ndërhyrje që kanë bërë disa nga figurat publike, mjekja estetiste Senera Hoxha, tregoi se botoksi, ndërhyrja në hundë dhe tek veshët janë kërkësat më të shumta.

Advertisements

Megjithatë ajo shtoi se gjithnjë e më shumë meshkujt shqiptarë po kërkojnë ndërhyrje në organin gjenital.

“Ka gjithmonë e më shumë meshkuj që po vijnë e kërkojnë zmadhimin e organit gjenital që konsiston në zgjatjen dhe rritjen e trashësisë.

Është shumë e vërtetë sepse ka shumë që nuk ndjehen mirë me veten e tyre dhe kërkojnë një operación të tillë,” tha mjekja

TË NGJASHME