Shpikje alla shqiptarçe? Mënyra e pabesueshme si t’i shpëtoni radarit të policisë

by author

Edhe këtë nuk e kishim degjuar! Shqiptarët kanë hapur Grup viber me mbi 5000 anëtarë dhe kode të veçanta për t’i shpëtuar radarit të policisë.

Advertisements

Pikërisht një grup në viber që quhet “Radari” është formuar në Kosovë.

Advertisements

Përmes këtij grupi ata njoftojnë për vendet në të cilat ka radarë duke iu mundësuar të tjerëve t’i shpëtojnë këtij “Big brother”.

Grupi në të cilin ata tregojnë se ku ka radarë në çdo orë të ditës numëron mbi 5 mijë anëtarë nga e gjithë Kosova.

Por, gjithë anëtarët e këtij grupi duhet të zbatojnë një rregull strikt, që të mund të vazhdojnë të jenë pjesë e “Radarit”.

TË NGJASHME