Shqiptari bën “gabimin më të madh të jetës” në Angli, e pësoi keq

by author

Një shqiptar është fundosur nga policia në Angli.

Advertisements

Ai është kapur me kan abis i cili arrinte vlerën e 85.000 paundëve është dë nuar me një bu rgim 18-mujor. A Boriçi, 38 vjeç, banor në Birmingam, Angli, u shpreh se vendimi për të qenë një korrier dr oge ishte “gabimi më i madh i jetës së tij”.

Advertisements

Oficerët e policisë që ndaluan makinën e tij i gjetën 25 kilogramë kana bis. Në dëshminë e tij, Boriçi, baba i dy fëmijëve, tha se paguhej 1250 paund si korrier.

Sipas avokatit të tij mbrojtës, Boriçi u largua nga vendi në vitin 1999 dhe u bë nënshtetas britanik. “Ai është një i vetëpunësuar si pastrues xhamash dhe gjatë pandemisë, biznesi i tij pati vështirësi”, tha avokati.

Më tej, ai shtoi se për shkak të problemeve financiare, një mik e prezantoi Boriçin me dikë që i propozoi të fitonte 50 paundë për çdo kilogramë të transportuar drejt Skocisë.

38-vjeçari ka shprehur pendesë për veprën e paligjshme, por kjo nuk e ka shmangur dë nimin me bu rg.

TË NGJASHME