Shqiptari i vjedh makinën gruas greke në çastin që la fëmijën në kopësht, ajo që ndodhi më pas nuk do e besoni dot

by author

Një ngjarje e paz akontë ka tr azuar sot në mëngjes Athinën. Publikohen de taje nga ak sioni i po licisë greke për të ka pur shqiptarin që i vo dhi makinën gr uas ndërsa ajo po linte fëm ijën në kopësht. Sipas po licisë, fatin e tij e vulosi celulari i pronares së makinës që nd odhej në automjet pasi ai e kishte vj edhur.

Advertisements

Po licia po monit oronte GPS në telefonin e pronares së një Peugeot-i nga Vouliagmeni në qendër të Athinës. Pasi u lo kalizua auto mjeti, pol icia ndal oi edhe 35-vj eçarin shqiptar i cili ka prec edentë për vj edhje dhe d r o gë.

Advertisements

Por ai i dha gaz makinës dhe te ntoi të arr at isjes. Kjo sk enë shk ak toi një mob ilizim të konsiderueshëm në qendër të Athinës ndërsa shqiptari mbeti i pl ag osur në këm bë pasi pol icia hapi zj a rr. Ngj arja nisi në një shkollë në Vouliagmeni dhe përf undoi në rrugën Marnis. Makina u parkua jashtë një shkollë në Vouliagmeni nga një grua e cili po sh oqëronte të birin në shkollë.

Duke nxi t uar, ajo e la makinën nde zur dhe çelësat në timon. Mesa duket 35-vj eçari shqiptar përf itoi nga ky moment për të vje dhur makinën dhe për t’u la rguar. Gru aja shkoi për ta de no ncua r vj edhjen në po lici dhe që ll oi me fat pasi në çantën që e kishte në makinë ishte dhe celulari që i dha po licisë vendnd odhjen dhe rrugën e ndje kur nga ha jduti.

TË NGJASHME