Shqiptari lë duhanin dhe bëhet milioner. E pabesueshme sa para kurseu ai (Foto)

by author

Shaban Guri nga Kaçaniku kishte bërë bujë në rrjetet sociale,

Advertisements

duke treguar publikisht kursimet e tij.

Advertisements

Sipas përshkrimit të tij, ai këto kursime i ka bërë duke e lënë duhanin.

“Kush thotë se duhani dë mton shëndetin gabon,

duhani dëmton edhe buxhetin.

Këto kursime janë nga ndalimi i duhanit”, kishte thënë Guri,

duke publikuar monedhat 2-euroshe që ka kursyer.

Ndaj fillo nje jete te re dhe largojeni nga jeta juaj pasi do te shpetoni ju dhe familja juaj.

TË NGJASHME