Shqiptari mrekullibërës që ka lidhur 450 çifte, ta gjen nusen sa hap e mbyll sytë

by author

Xhezali Hashimi nga Podujeva që një kohë të gjatë merret me ndërmjetësimin për martesat e njerëzve

Advertisements

Të ndryshëm dhe bashkimin e çifteve, që në zhargonin popullor njihet si ‘mësitni’.

Advertisements

Ai ka rrëfyer për RTV21 që pret me dhjetëra të rinj e të reja, madje edhe të moshuara,

për t’ua gjetur fatin e jetës.

Siç tregon, ai ka bashkuar deri në 450 çifte e në listë të pritjes i ka mbi 1 mijë të tjerë.

Ai rrëfen personalisht se si ndodhi që të përfundonte në një njeri që merrej me këtë aktivitet jo të zakonshëm, që i dha epitetin e ‘mësitit të Llapit’.

TË NGJASHME