S’kanë fund hallet për femrat shqiptare, në Durrës maniaku kap vajzën e panjohur nga pjesët intime(Video)

by author

Duket se Shqipëria nga dita në ditë nuk rezulton të jetë një vend i sigurtë për femrat.

Advertisements

Në vetëm pak ditë u vr anë me a rmë zjarri apo humbën jetën në aksident disa prej tyre.

Advertisements

Ndërsa vetëm ditën e djeshme u zbulua se femrat ngacmohen dhe pësojnë komente seksiste dhe nga vetë oficerët e policisë që kanë për detyrë t’i mbrojnë.

Është e pakëndshme ta thuash por del se të jesh femër në Shqipëri rezulton të jetë mjaft e vështirë.

Këtë e përforcon edhe skandali i radhës që do t’ju paraqesim. Në redaksinë e Joq Albania ka mbërritur një denoncim se si një mashkull ngacmon seksualisht duke e prekur në pjesët intime një grua.

Nga pamjet e videos duket se gruaja nuk e njeh mashkullin që e prek pasi sapo ai e prek në vendet intime, ajo i kthehet duke e goditur me duar dhe largohet.

Në vijim do të gjeni videon skandaloze:

TË NGJASHME