Sot është super i njohur dhe super i paguar, doktori VIP-ave zbulon të kaluarën e vështirë: Kam qenë konviktor, nuk ngopesha me buk

by author

Ndonëse sot është një nga mjekët më të pasur, e kaluara e doktorit të VIP-ave Skerdi Faria, nuk ka qenë edhe aq e lehtë.

Advertisements

Së fundmi në ‘Glamour Zone’, ai ka rrëfyer për moderatoren Ester Bylyku, të kaluarën e tij të vështirë e plote sakrifica.

Advertisements

Ester Bylyku: Cila ka qenë periudha më e vështirë për ty? Që ti mbase e ke vuajtur

Skerdi Faria: Unë në Tiranë, kam qenë një konviktor. Mbaj mend që nuk ngopeshim me bukë. Por këto nuk i quaj vuajtje, sepse edhe sot ka njerëz që nuk ngopen me bukë, dhe ka njerëz që kanë vuajtur shumë më tepër se sa unë.

TË NGJASHME